Post by warcountrindtiwoo on Feb 5, 2022 23:29:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hungry Dragon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hungry Dragon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها سکه ها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Hungry Dragon 2022 version ▞▞▞
بنابراین خیلی سرگرم کننده است که من آن را دوست دارم هیچ مشکلی با آن وجود ندارد. من فقط یک مشکل در جنگل خالی از سکنه دارم، اگر بتوانید آن را حذف کنید، آن را دوست دارم.
بازی عالی بود اما وقتی به اژدهای مار می رسید کنترل آن کمی دشوار است، من از پنج به آن نمره پنج می دهم زیرا فکر می کنم این بازی شگفت انگیزترین بازی است و ماموریت های زیادی وجود ندارد اما این چیز خوبی است زیرا باید بتونم خلاق باشم و کارها رو انجام بدم، گرچه آرزو می کنم برای انجام همه کارها مجبور نباشی سطح M باشی و من را ناامید می کند، اما علاوه بر این من واقعاً این بازی را دوست دارم. شبیه سازها من عاشق این بازی هستم
افتزا است نصب کنید
اژدها بیشتر و بیشتر گران می شود. فقط یک نقشه خوب است اگر بتوانید نقشه های بیشتری را با دریافت اژدهای بالاتر باز کنید. شاید لیگ ها را تا جایی که برای کسب رتبه بالا باید انجام دهید تغییر دهید. مسابقات و اختاپوس خوب هستند.
خسب
من واقعاً بازی را دوست دارم، این یک گذر زمان عالی است. با این حال، بسیار بد است که برای رسیدن به اژدهایان بزرگ که به شما کمک می کند تا منطقه را بیشتر کشف کنید، خیلی طول می کشد، دیوارهای زیادی وجود دارد که نمی توانید آنها را بشکنید تا به مناطق دیگر برسید. خیلی خوب می شود اگر بتوانید کمی زودتر به اژدهای بزرگتر برسید.
بسیار سرگرم کننده است، اما برای عبور از L اژدها، تقریباً باید تا زمانی که از بازی خسته نشده اید، بازی کنید یا پول پرداخت کنید. ایمو، ارزش پرداختن به آن را ندارد. تبلیغات کافی است شما برنامه نویسان حریص!
یه عکس بزارین که به بازی بخوره😕
این یک بازی سرگرمکننده است، مکانیکها واضح هستند، اما چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد، و فروشگاه نقدی فوقالعاده تهاجمی یا بازدارنده نیست. من عاشق این هستم که تبلیغات در گیمپلی مداخله نمیکنند و احساس میکنم بازی چیزی بیش از یک پول نقد است، نمیتوانم منتظر بمانم تا به اژدهای بزرگتر برسم، زیرا احساس میکنم بازی در Large بسیار باز خواهد شد. ویرایش: یک مسئله جزئی، آیا نمی توانیم بدون استفاده از سنگ های قیمتی از کوچک به متوسط پیشرفت کنیم؟ اگر نه، پس این خیلی تغییر می کند.
عالی است
عالییییییییییی اما باکمی اشکال....
پس چرا نصب نمیشه
Hungry Dragon Аркадни nph
یکم بی هدف بود من دوست نداشتم
بازی عالی و بسیار سرگرم کننده، تنها مشکلی که دارم این است که گرافیک آن بهترین نیست اما آنقدرها هم بد نیست.
من به کاهش 1 ستاره ادامه دهید تا زمانی که این مشکل را برطرف کنید... اکنون در روز چهارم هستیم... از اینجا چیزهایی نخرید که برنامه خراب می شود و چیزهای خود را دریافت نمی کنید
خیلی خوب
خوبه ولی مپش کوچیکه آدهاهم خیییلی گرونه
Hungry Dragon - اژدها گرسنه یک بازی آرکید برای اندروید است که توسط Ubisoft Entertainment طراحی و به صورت رایگان عرضه شده است.
خیلی خیلی افتضاح
Hungry Dragon 아케이드 cbe
زیادخوب نیس
بازی عالی! من به معنای واقعی کلمه هیچ شکایتی ندارم. من فقط یک جورهایی آرزو می کنم که اژدها کمتر سخت به دست می آمد اما خیلی بد نیست. توسعه دهندگان کار خوب!
این یک کلون کوسه گرسنه بدون منوی ارتقاء است که خوب است، اما تبلیغات غیرقابل رد شدن و بنری که از شما التماس میکند که آخرین بسته را بعد از هر 3 کلیک بخرید، همه آن را غیرقابل پخش میکند.
دانلود بازی Dragon Land برای اندروید - آپارات
خوب نیست اصلا نریزید
مسخرست
منذدپدن
خیلی عالی،
من به این 5 ستاره میدادم... اما شما باید چیزهایتان را جمع کنید و عملکرد/فریم در ثانیه را بهبود ببخشید، بسیار! من حتی نمی توانم 5 ثانیه در دویدن بروم قبل از اینکه هر بار 3-7 دقیقه یخ بزنم. آن را انجام دهید توسعه دهندگان! (پس از بررسی بد متاسفم... اما به لطف فریم بر ثانیه بسیار بد بازی خیلی سخت است... لطفاً روی این کار کنید که بازی واقعاً قابل بازی باشد...) پاسخ برای توسعه دهندگان: (با عرض پوزش اگر من اشتباه می کنم) من می خواستم یک شخص واقعی پاسخ دهد... NOT A DUMB REPLY BOT THING!!!
Hungry Dragon Arcade qzt
هفت سنگ؛ بازگشت قهرمانان با زبان انگلیسی - دورنگر
لتفن آژده ها هارو ارزون کنید چه خبر ۳۵ ملیون دست سازندش درد کنه
این دومین بار است که این بازی را نصب می کنم. اولین بار که حذف نصب کردم چون اصلا باز نمیشه. من بیش از 30 دقیقه در صفحه بارگیری گیر کرده ام. این گوشی من نیست این اینترنت من نیست و من نمی خواهم اکنون آن را حذف نصب کنم زیرا (مثل یک احمق) وقتی Poseidran در حال فروش بود خریدم.
ننه همتون
من به دو ستاره امتیاز می دهم نه به این دلیل که بد است، بلکه به این دلیل که به کمک نیاز دارم. صفحه بارگیری اژدهای گرسنه می تواند 30 دقیقه کار کند و بارگیری نمی شود. اینترنت من خوب است و اژدهای گرسنه مجوز دارد. اگر کمک کند، گوشی من Blu Life R2 است. ویرایش: نظر را به چهار ستاره بگذارید. بازی خوب است اما برای عملکرد یک کارت گرافیک بهینه نشده است. برای اینکه بازی رو اجرا کنم مجبور شدم دوباره نصب کنم. دستگاه من تمایل دارد موارد را اشتباه بارگیری کند.
بازی خوبی است من اصرار دارم دانلودش کنم چند باگ دارد اما جای نگرانی نیست بازی سختی است اما بازی فوق العاده سختی نیست بنابراین می توانید از گرفتن اژدها لذت ببرید بدون اینکه مجبور شوید از خشم کمی سخت بگیرید. سنگهای قیمتی اما من فکر می کنم باید کمی راحت تر به سطح بالا بروید و جواهرات بدست آورید و همچنین لباس هایی برای رشد اژدهای خود بسازید، فکر می کنم عالی باشد.
Hungry Dragon Arkade lwj
Hungry Dragon Παιχνίδια arcade lwl
عالیه ولی من تا وسطاش رفتم بعد از اولش اومد
بازی بعد هست
دنیای کوسه ها بهتر بود. پارچ OP است و من هرگز نمی توانم از او طفره بروم، خوک های ارواح مدام به من ضربه می زنند و تک تک اژدها دنبال من هستند. دشمنان زیادی وجود دارد. بازی شغلی خوبی بود، شما یک بازی خوب را وحشتناک کردید. 1/10. همچنین، بدست آوردن جواهرات به طرز احمقانه ای سخت است! از خوک ها؟ واقعا؟ این خیلی احمقانه و غیر اصلی است. دفعه بعد بهتر تلاش کن یا دفعه بعد، دفعه بعد من نیستند. اصلاً به دنیای کوسه گرسنه هم مربوط نیست! اژدها؟ بیشتر شبیه سطل زباله این بازی وحشتناک است. مبالغه!
بازی مفرح. اما بعد از آخرین آپدیت نتوانستم بازی را باز کنم. کش پاک شد و نصب نشد. دوباره نصب شد. و من یک صفحه سیاه برای یک ثانیه دریافت می کنم و به صفحه اصلی خود باز می گردم. در پاسخ به پاسخ: 1. من با سایتی که قبلا تهیه کرده اید با تیم پشتیبانی تماس گرفته ام. 2. اگر بازی باز نمی شود، استفاده از بخش اتصال از صفحه تنظیمات در بازی پاسخی بی فایده است.
سرگرم کننده.اما انگشت شستم درد می کند، هههه، به منطقه بهتری نیاز دارم تا با کشش های کوچکتر، کمی غذای بیشتری کشف کنم. در غیر این صورت بسیار سرگرم کننده است
Hungry Dragon در بالای لیست قرار دارد آرکید دسته بندی برنامه ها در گوگل پلی استور امتیاز و نقدهای واقعاً خوبی دریافت کرده است.
چرا برای مننمیاره.
بد نیست ولی حسله سربر است
Brain Out: Can you pass it? Puzzel skzd
من پس می گیرم این بازی خسته کننده است. فایل ذخیره من خراب شد! بدون دلیل مشخص! من نمی دانم چه اتفاقی افتاده است اما اگر این یک اشکال است، فورا آن را برطرف کنید!!!!!!!!!! من باید از اول شروع کنم!؟ من روی یک اژدهای M بودم! الان باید از اول شروع کنم!!!!!!!!!!!
Hungry Dragon આર્કેડ hud
این بازی واقعاً دردناک است، می دانم، شما می توانید تعداد زیادی اژدها در این بازی دریافت کنید، اساساً 24 اژدها در این بازی، من این بازی را در یکشنبه 2020 شروع کردم، بنابراین هلیون داشتم و مجبور شدم با 2500000 سکه به Raktavi برسم، و این واقعاً حماسی است. !!!!! متوجه نشدم Geogantis و Jade 2 اژدهای جدید این بازی هستند. واقعا دردناکه بچه ها لطفا این بازی رو ببینید خیلی باحاله شبیه HSE 😉