Post by warcountrindtiwoo on Feb 5, 2022 23:38:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužti daug raktų ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Runners Adventure game 2022 version ▞▞▞
Hero & kompaniono atrakinimo sistema yra puiki. Vis dėlto originalus Sonic Runner yra geresnis, tik originalas turi didžiulę pinigų atėmimo problemą.
Gerai, bet kur yra sonic runners.u žinote tą, kuris dingo dėl priežasčių, apie kurias mes nekalbame
Originalas buvo geresnis visais atžvilgiais
Šis žaidimas yra toks smagus, atsisiųskite jį dabar, jį lengva atsisiųsti dabar, tai tikrai smagu, kad jis taip patiks, kad bus jūsų mėgstamiausias žaidimas. Atsisiųskite jį dabar
Grąžinkite originalų, prašau, šis siaubingas, jūs neturite daug simbolių, neturite daug viršininkų, greitis yra grynas pragaras. Aš myliu pirmąjį, geriau niekas mano nuomonės nepakeis.
Manau, kad šiame žaidime labai trūksta šalutinio begalinio bėgiko režimo. Dėl to originalūs bėgikai tapo daug malonesni. Žaidimas, be abejo, įdomus, tačiau pridėjus begalinį bėgiko režimą, bus DAUG daugiau atkūrimo galimybių.
žemos kokybės žaidimas
Jaučiu didesnį biudžetą nei ankstesni įrašai, bet patenkina mano Sonic troškimą. Tačiau veikianti animacija atrodo siaubingai. Puiki patirtis ir verta įėjimo išlaidų.
Tai puikus mažas žaidimas! Tai labai smagu. Iš pradžių žaidimo eiga atrodė slegianti, bet greitai tapo sunkesnė ir virto įdomų ir priklausomybę sukeliančiu iššūkiu. Smagu bandyti pasiekti visus tikslus. Pastebėjau, kad jis šiek tiek mikčioja (vėluoja), bet tai gali būti tik todėl, kad mano telefono akumuliatorius išsikrovęs. Apskritai tai tikrai geras žaidimas už tokią kainą. Aš tai tikrai dievinu. Visiškai verta savo kainos. Telaimina Dievas. Jėzus Kristus tave myli! Tu esi brangus ir svarbus! ^_^
Tai labai puikus žaidimas, man jis labai patinka, bet Oy 4 lygiu DARYTI KĄ NORITE SU NUOSTABIA ranka, kad pasakytumėte, ką daryti. kiekvienas Sonic 3D Games Nes tai skamba šauniai
Originalus Sonic Runners buvo daug geresnis. Tai gerai, bet tai tuščias apvalkalas to, kas buvo anksčiau. Nusivyliau, bet vis tiek viskas gerai. Tiesiog gerai.
Leiskite man žaisti Betmenas Begins, jūs, durniai. Aš nusipirkau tą prakeiktą daiktą, leisk man žaisti
Bottle Flip 3D Santai cvu
Tai Meh, atvirai kalbant, buvęs šešėlis nuo pirminio savęs. Per lengva, po žaidimo gana nuobodu, reikia atrakinti tik 6 simbolius. Iš tikrųjų tai tik daug iškirpto turinio iš ankstesnio „Sonic Team“ žaidimo.
Jūs turite susitarimą dėl žaidimo, kuris melavo ir atėmė dolerį nuo to, kas buvo iš pradžių, ir aš net negaliu grąžinti pinigų, kai visi pasakėte, kad tai kainuoja daugiau žaidimų šiukšlių. Galiu daryti tą patį, bet ilgiau ir daugiau dalykų, kuriuos reikia padaryti naudojant Sonic dash, visiškas pinigų ir laiko švaistymas, nes iš esmės įveikiau per 2 dienas ir ruošiausi grąžinti pinigus, bet dabar negaliu
Neblogas žaidimas, bet tikrai ne toks geras kaip originalas. Šio žaidimo sąsaja nuolat užstringa, tačiau žaidimas vis dar iš tikrųjų veikia, todėl viskas, ką gausite, yra žaidimas ir nejudantis vaizdas ekrane. Modeliai atrodo kaip pagaminti roblox. Originalus garsinis bėgikas tikrai turėjo daugiau padirbėti, žiūrėti tai kaip tęsinį ir žinoti, kad niekada negalėsime grįžti prie originalių garsinių bėgikų, yra tikrai gėda.
Man patinka grafika Gerai sukurtas garso mobilusis žaidimas
puiku, bet šiek tiek per greitas tempas
Geras žaidimas, bet per trumpas, įveikiau per porą valandų
nemalonu ir aš negaliu susigrąžinti pinigų, tai nebuvo taip smagu kaip originalas
Mano telefone neveikia.
Sonic Runners Adventure jogo Aventura adiz
Nuostabus žaidimas! Visi šaunūs triukai mane pribloškė!
Žaidimai yra blankūs ir pasikartojantys. Jo lygis vėl ir vėl yra tas pats, todėl peršokus į lygį tikrai nėra iššūkio. Vis dėlto nebloga mintis.
Man patinka žaidimas, bet kalbant apie originalius Sonic Runners, manau, kad kai kurioms funkcijoms man patiktų. Pavyzdžiui, pirmojo grafika buvo aptakesnė ir švaresnė, o ši, palyginti su ankstesnio, nėra tokia karšta. Antra, pirmasis žaidimas suteikia galimybę tiesiog be galo žaisti nemokamai internete su kitais priešininkais, nebent jums pataikė be žiedų ar neįkritote į duobę, o šis žaidimas atrodo tik pasakojimo režime, kuris yra įdomus, bet aš kartu su kitais , kartais nesinori žaisti istorijos režimo. Be to, labai trūksta funkcijų, pavyzdžiui, 14 „bičiulių“, iš kurių reikia rinktis, nes paskutiniame jų buvo daugiau nei 50 ir labai norėčiau, kad būtų naudojami kiti „bičiuliai“. Ir būtų labai puiku, jei jie turėtų specialių renginių tipo dalykų, pavyzdžiui, kaip jie pristatė Gothic Amy. Manau, kad tai puikus žaidimas, bet jei pridėtumėte keletą originalių „Sonic Runners“ funkcijų, tai būtų dar geriau. Taigi, Gameloft, leiskite Sonic likti su Sega žmonėmis, o jūs tiesiog laikykitės pakalikų.
Tai taip šaunu, nuostabu ir tikrai smagu 👍🏻😎⭐😛😁
Man patinka šis žaidimas, bet jam reikia klasikinio garso valdymo, kad jis galėtų būti kaip geras 2D žaidimas
Žaidimas visą laiką stringa, pinigų švaistymas
Kodėl galite pridėti praleidimą, atsakykite Gameloft arba grąžinkite pinigus
norėtųsi, kad čia būtų sidabras
Šlykštu
Geras žaidimas, bet per sunku įstrigo 3 pasaulyje
Noriu susigrąžinti pinigus
Staigūs sulėtėjimai, nepraleidžiama pamoka ir avarija išvažiuojant. Ne, ačiū.
Šis žaidimas, nors ir smagus, vis tiek nėra toks, kokio tikėjausi. Vienintelis trūkumas yra tas, kad nėra tikro begalinio ar begalinio režimo be laikrodžių rinkimo. Begalinis režimas labai padidins žaidimo vertę. Galbūt įmeskite porą specifinių renginių zonų, personažų kostiumus, daugiau bičiulių, daugiau personažų ir pan.
Puiku, bet atrodo per trumpa, todėl reikėjo pašalinti $!
Šis žaidimas iš tikrųjų yra labai smagus, taip pat visada palaikysiu vienkartinį pirkimą be skelbimų ar mikro operacijų. Tiesiog visas žaidimas! Aš pridėsiu galutinę pradžią, jei jie galėtų pridėti dar keletą simbolių / gebėjimų / sprito ar bet ko. Nesupraskite manęs neteisingai, tai gerai... tik gali prireikti šiek tiek daugiau. Ačiū ir tikimės pamatyti daugiau tokių žaidimų.
Tai labai smagu ir puikus laikas, tačiau vienintelis trūkumas yra tai, kad čia yra mažiau veikėjų
Tai gerai, bet kažkas negerai su lygiais