Post by warcountrindtiwoo on Feb 5, 2022 23:44:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више злата ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
Мале мапе али занимљива игрица
War Machines: Tank Army Game Action ofmw
Ворлд оф Танк сиромашног човека. Све је у микро трансакцијама ако желите да учините добро у овој игри. Такође, дијамант који зарадите током играња је закључан иза платног зида када попуни до 80 дијаманата. Премиум је скуп. Те рецензије са 4 звездице су лажне као и увек. Заиста пуцате на бојне бродове који су тако екстремно разочарани јер сте прилично сигурни да бисте били надмашени у стварном животу.
Одлична премиса. Незгодно „управљање“ левом руком.
War Machines: Tank Army Game Aksi unva
Безвезе
Нзм није занимљиво
немам коментар
Супер игра само ако сте премиум играч .. приморава вас да купујете .. али генерално је добра игра
Занимљиво
Еистрс
Врх
Да је дозвољено, још бих смањио оцене! Игра ће вас натерати да се појавите међу 3 непријатеља без шансе да чак и подигнете цев! Чини се да је то зарада само за компанију игара и није их срамота!! Они неће побољшати неке основне ствари као што је упаривање сличних тенкова заједно. Упарује вас са тенковима много веће снаге јер они плаћају новац компанији! Веома лош приступ
Добра игра. Али само ако јој дајете новац. Уместо да се као некада напредује поштено играњем, сада је довољно само дате новац. Жалосно.
War Machines: Tank Army Game Aksiyon hxl
Нема проблема
Данас сам играо изазов битку. Њихови непријатељски тенкови су користили појачања ранга 5 или 6. ова игра је превише неправедна и препоручујем да је не играте. Преспоре надоградње За тенкове. ова игра није љубазна према "не премиум" корисницима. Не играм ову игру доследно због њених најдужих надоградњи. Нико као ја није толико богат да купује дијаманте новцем и игра брзо. Озбиљно? 5 дана за техничку надоградњу тенкова? Укупно време за брзу техничку надоградњу Панзер 4 је 20 дана!
Још увек није најбоља игра, али ће вероватно боље функционисати ако успете да прођете кроз тај убица времена 😉😏😜а лепе слике у овом посту су најлепше.
War Machines: Tank Army Game Veiksmas xngv
У почетку је било лепо, али постепено постаје веома тешко ако не и премиум играч. Ви само постајете топовско месо буквално за премиум играче. Чак и ако постанете врхунски играч, то је изузетно скупо. Срање је😢😡. Надоградње трају заувек!
Сувишно коментарисање.
То је забавна игра како је најзабавнија војна игра коју сам играо раније
Играм ову игрицу дуго ,много багова , ммого цитова и наравно много су повласцени корисници коју улазе новце
Il Mio Talking Tom Casual slz
Ама да ниједна звездица.. Чим почне рат сервер је преоптерећен и неможе се ући у игру.. И ако те пусте онда ти да противнике 5 пута јаче.. Чуди ме како никад не добијем лакше или сличног ранга.. Од задњег ажурирања никако. се немиже ући у угру.. Тек 2, 3 пута ако пусте дневно.. Таман да ти све пропадне.. Ужассссс
Сјајна забава .пут до скупих цена морају бити много ниже .бонуси треба да буду три пута дневно. Иначе одлична игра.
Похлепно друштво.. А сада већ велике цене још поскупе
Вратите ми налог зовем се ТхеБестБокиПро
лосе дно дна.зато сто се неигра постено зато сто је бедно.одлив. и још много тога??
Добра игра и најбољи део је да нема додавања, можете да потрошите новац 💸 ако желите, али игра сасвим добро, а да временом ово доводи више играча🕹
Много огласа покушава да добије ваш новац. Тешко је изаћи из игре јер НЕМА лаког излаза.
Ста се десава са азурирањем??
Најбоља графика са тенковима
Одлична игра за играње у било ком тренутку јер вас држи заинтересованим за оно што ће се десити или следеће што ћете освојити... СЈАЈНО ИСКУСТВО свуда. Волим ову игру...
Занимљиво ако си упоран и имаш доста слободног времена
Па, стрееинг је некако срање и натерати га да се помери добро, покушајте и идите риигјт иде лево. Стварно ми се свиђа игра, одлична је забавна, али кошта много новца за куповину метака и не дају вам оно што кажу 300000.00 у наљутити
Добро. Играм ову игру већ неко време. Сложићу се да је скупо. Међутим, игра је веома добро састављена. Оно што ме мучи је када сам купио паковање никада нисам добио оно што сам купио. Уместо тога, моја поруџбина је отказана? Нећу више трошити новац на ову игру. Потрошио сам много. Служби за кориснике овде је потребан посао. Зато ћу се опростити и прећи на другу утакмицу.
War Machines: Tank Army Game Экшен ojel
Мислио сам да је ова игра одлична као што сам написао у својој првој рецензији, али након што сам је играо недељу дана, веома је тешко да се такмичим са другим играчима којима не смета да плате екстремну количину новца за новчиће и дијаманте итд. Напредак је спор. и нисам спреман да платим 7,50 фунти недељно да бих само могао да напредујем у овој игри. Како је 7,50 фунти недељно оправдано за ту цену. Радије бих отишао и купио Ксбок игру!!!.