Post by warcountrindtiwoo on Feb 5, 2022 23:47:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code αύξηση πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
Όταν πάτησα το επίπεδο παράβλεψης με κάνει να το ξαναπαίζω. Δεν θα συνιστούσα αυτό το παιχνίδι σε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ο μεγάλος Τελικός στις 4:20. Συντονιστείτε στο WebTV, για να μην χάσετε ούτε λεπτό. go.twitch.
Τα περισσότερα παιχνίδια όπως αυτό έχουν προβλήματα σχεδιασμού για να φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο. Αλλά αυτό το παιχνίδι σχεδιάστηκε καλά. Δεν θα κουραστείτε σε νέα επίπεδα. Ευχαριστώ
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο αναμένοντας διαφημίσεις παρά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.
Block Strike Hərəkət zpym
Go Escape! Arcade abpc
ο λόγος για τον οποίο βάζω τρία αστέρια είναι επειδή ορισμένα επίπεδα έχουν μεγάλα σφάλματα, όπως η μετάβαση από έναν τηλεμεταφορέα κάνει τη μπάλα σας να αργεί, όπου αν προσπαθήσετε να περάσετε το Juno πάνω από μια ακίδα, θα χτυπήσετε την ακίδα ό,τι κι αν γίνει, επειδή είστε πολύ αργοί για να το πηδήσετε και Οι διαφημίσεις δεν αποδίδουν τις ανταμοιβές σας, απλώς σας εξοντώνουν.
Go Escape! آرکید kqlb
wow επιτέλους ολοκλήρωσα όλα τα επίπεδα ήταν δύσκολο αλλά αστείο πρέπει να το κατεβάσετε
Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι απλώς θα ήθελα πιο πολλές πίστες
Είχε πλάκα. Ανυπομονούμε για αυτό που μας επιφυλάσσουν. Μπορεί? Ένα πολυεπίπεδο όπου δημιουργείτε τους δικούς σας χάρτες.
Είναι ωραίο και καλό για να παίρνας την ώρα σου
Robbers in Town. Κατηγορία: ARCADE/ACTION Το παιχνίδι αυτό έχει παιχτεί 355540 φορές. The thieves have robbed a bank in the Town! Try to help them escape
Επιβεβαιώθηκε η καθυστέρηση κυκλοφορίας στα Twelve ...
Τελείωσε αυτό το παιχνίδι τέσσερις, πέντε και έξι φορές τώρα, ακόμα περιμένοντας μια ενημέρωση!!
Go Escape! آرکید kqlb
Λέει ότι μπορείτε να πάρετε χρήματα εάν κάνετε μια προσθήκη και όταν την πατήσω και παρακολουθήσω τη διαφήμιση δεν λειτουργεί.
Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου τόσο εκνευριστικό και τρίτης κατηγορίας παιχνίδι. Είμαι λάτρης των παιχνιδιών για κινητά και τα παίζω πάντα. αλλά αυτό το παιχνίδι απλά δεν σε αφήνει να παίξεις. θα σε κάνει να παίξεις κάθε επίπεδο τουλάχιστον 100 φορές.όσο και ό,τι κι αν κάνετε, θα ξεσπάτε πριν φτάσετε στον κουβά κάθε φορά. και όταν παίξετε 100 φορές, η μπάλα θα κυλήσει στον κουβά με τη θέλησή της. παράξενο και πολύ εκνευριστικό! Απλώς δεν έχω την υπομονή να παίξω κάθε επίπεδο 100 φορές, οπότε απεγκαθιστώ αυτό το παιχνίδι!!
Είναι διασκεδαστικό αλλά πραγματικά πολύ δύσκολο από τα επίπεδα 57-140
δεν δινω 5 επειδη μερικες φορες κολλαει..
Είναι τόσο γρήγορο και οι πύλες είναι χαζές αν υπάρχουν τέσσερις πύλες που δεν ξέρετε σε ποια πηγαίνετε. Αυτό είναι χαζό, υπάρχουν στενά κενά για να περάσουν. Οι προγραμματιστές δεν ελέγχουν και δεν βλέπουν αν το επίπεδο είναι εύκολο ή όχι! Μερικές φορές περνάς από κάτι που έχεις ήδη περάσει σε ένα μέρος του επιπέδου και μπορεί να υπάρχει τραμπολίνο που σε κάνει να κάνεις το ίδιο μέρος πριν από ένα δευτερόλεπτο! Νομίζω ότι θα πρέπει να σε ενημερώσουν από ποια πύλη θα περάσεις στη συνέχεια σαν βέλος ή κάτι τέτοιο! Το μισώ αυτό το παιχνίδι πολύ ηλίθιο!
γ*μώ το μ*νί της μάνας σας μπ*στάρδα τα νευρααα μου μην το κατεβάσετε είναι πολύ σπαστικό γ*μώ τα μ*λ*κιστ*ρια που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι.
Αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Τελείωσα όλα τα επίπεδα και ήταν πολύ διασκεδαστικά!! Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα επίπεδα για να συνεχίσω να παίζω αυτό το παιχνίδι. Το παίζω καθημερινά και κάθε μέρα!! Δεν υπάρχουν διαφημίσεις εάν ολοκληρώσετε ένα επίπεδο ή ξεκινήσετε ένα επίπεδο, εκτός εάν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα από αυτά τα νομίσματα ή ίσως παραλείψετε το επίπεδο. Πρέπει να παρακολουθείτε διαφημίσεις για να αποκτήσετε αυτά τα πράγματα. Αλλά είναι πολύ καλό παιχνίδι!! Σας συνιστώ πραγματικά να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι !! Σας ευχαριστώ.
Είναι πολύ υπέροχο παιχνίδι Αυτό το παιχνίδι είναι η σύστασή μου Θα αυξηθεί. Ολοκλήρωσα όλα τα επίπεδα χωρίς καμία προσθήκη 🎉🎉
Adventure Παιχνίδια για Android σε υπολογιστή - MEmu
διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά τιμωρεί τους παίκτες με το χρονοδιάγραμμα των διαφημίσεών του. εμφανίζονται στο τέλος του επιπέδου αλλά πριν από το τέλος της οθόνης επιπέδου. Εάν έχει εισαχθεί μια επιπλέον εντολή *go back* καθώς η διαφήμιση απορρίπτεται, η οθόνη τέλους του επιπέδου δεν εμφανίζεται ποτέ και ο παίκτης αναγκάζεται να παίξει ξανά μέσω του επιπέδου για να προχωρήσει. Θα αρχίσω να παίζω περισσότερο αν αυτό διορθωθεί
Έπαιξε όλο το παιχνίδι, είναι αρκετά εθιστικό, τα επίπεδα δυσκολίας ποικίλλουν και γενικά είναι ένα ωραίο παιχνίδι. -1 αστέρι για τον αριθμό των διαφημίσεων όμως
Το παιχνίδι δεν είναι πραγματικά διασκεδαστικό και το άλμα στο 75% των περιπτώσεων δεν λειτουργεί. Σορρυ αλλά δεν το συνιστώ.
Μερικές φορές δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα σας και δεν υπολογίζει επίσης πολλές διαφημίσεις
Το παιχνίδι υποθέτω ότι δεν μπορώ να καταλάβω πότε αγγίζω την οθόνη γιατί το πατάω ξανά και το πράγμα δεν πηδά δύο φορές, οπότε κάθομαι εδώ υστερικά χτυπώντας το τηλέφωνό μου. Το επόμενο πράγμα είναι μερικές φορές θέλω να παρακάμψω ένα επίπεδο, οπότε παρακολουθώ μια προσθήκη και δεν μεταβαίνει στο επόμενο επίπεδο, οπότε αν κολλήσω θα κολλήσω για πάντα. Αλλά συνολικά το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό 🙂
Ολοκληρώθηκαν όλα τα επίπεδα! Μπορούσα να ξεπεράσω το όλο θέμα χωρίς να παρακάμψω ένα επίπεδο, κάτι που μου άρεσε. Υπήρχαν πολλές προσθήκες αλλά άξιζε τον κόπο. Συνιστάται!!
Αυτό είναι σχεδόν σημαία σε 3 αστέρια. Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι και μου αρέσει. Αν και η έλλειψη νέων επιπέδων (από το 202) και άλλου περιεχομένου απλώς το σέρνει προς τα κάτω. παρακαλώ, παρακαλώ, μπορώ να έχω νέα επίπεδα παρακαλώ 🙏 Ευχαριστώ
Robbers in Town
τρόπος στο δύσκολο 1ο επίπεδο έπρεπε να κάνω δύο φορές για να περάσω το 3ο επίπεδο έπρεπε να κάνω 4 φορές. σαν έλα τώρα παίζω τέτοια παιχνίδια συνέχεια και υποτίθεται ότι σταδιακά θα δυσκολέψουν και δεν θα σε κάνουν να θέλεις να τα παρατήσεις στο 1ο επίπεδο. διαγραφή.
αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό εκτός από το ότι η μπάλα δεν πηδάει όταν αγγίζω την οθόνη, οπότε είναι απογοητευτικό να μην πεθάνω
Τα γραφικά είναι αξιοπρεπή, αλλά όταν χτυπάω την μπάλα, μερικές φορές δεν ανταποκρίνεται, καλύτερα να μην παίξω αυτό το παιχνίδι μέχρι να διορθώσετε το crash και τα σφάλματα
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και θέλω να νικήσω μέχρι το παιχνίδι, αλλά νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω γιατί παίζει διαφημίσεις στη μέση των στροφών μου και με επανεκκινεί. Τα επίπεδα γίνονται επίσης πιο δύσκολα, οπότε χρειάζεται πάντα για να τα ολοκληρώσω αν το κάνω.
Ωραίο αλλά χρειάζεται καλύτερα γραφικά
Villa Maria, Ίος – Ενημερωμένες τιμές για το 2022
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα στο παιχνίδι, όπως όταν παίζω, τρακάρει η μπάλα μου, αν και δεν χτύπησα τίποτα μυτερό, οπότε βασικά υπάρχουν προβλήματα συντριβής, αλλά συνολικά το παιχνίδι είναι ωραίο, το βαθμολογώ με 3/5 ⭐⭐⭐
τέλειο
Υπέροχο παιχνίδι! Τόσα πολλά παιχνίδια απαιτούν ΜΗΔΕΝΗ ικανότητα και δοκιμάζουν μόνο την ικανότητα κάποιου να αντέχει τις διαφημίσεις. Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, προκλητικό, απλό και συναρπαστικό. Σας ευχαριστώ!
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά μόνο όταν έχετε την ευκαιρία να το κάνετε, επειδή πρέπει να παρακολουθήσετε διαφημίσεις μετά από διαφήμιση. Το btw tgat είναι εξαιρετικά ενοχλητικό.
Σούπερ διασκεδαστικό παιχνίδι. Αλλά οι διαφημίσεις ήταν ενοχλητικές. Μερικές φορές ολοκληρώνετε μια διαφήμιση και, στη συνέχεια, κάνετε κλικ στο x μόνο για να έχετε μια άλλη συντομότερη αναπαραγωγή αμέσως μετά. Περισσότερες διαφημίσεις και μετά παιχνίδι κατά καιρούς. Απεγκαταστάθηκε.
Δεν υπάρχει απολύτως κανένα περιθώριο όταν πηδάτε αιχμές. Είναι απλώς απογοητευτικό, όχι πραγματικά διασκεδαστικό.
Ολοκλήρωσε όλο το παιχνίδι πρόσφατα και ήταν μια έκρηξη! Υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά δεν είναι παράλογο και υπάρχουν πολλά επίπεδα με τα οποία μπορείτε να απασχολήσετε για μερικές εβδομάδες. 10/10 θα έπαιζε ξανά
Τα χειριστήρια δεν είναι τόσο καλά, αλλά είναι ένα καλό παιχνίδι συνολικά.
Είναι fu....king σενάριο μερικές φορές θέλει να χάσεις για να σου δείξει τη διαφήμιση αν κάποιος θέλει να απολαύσει αυτό το παιχνίδι απενεργοποιήστε το διαδίκτυο
Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες μπάλες για ξεκλείδωμα γιατί ξεκλείδωσα όλα, αλλά όχι όλα τα επίπεδα τώρα ξεκλείδωσα όλα τα επίπεδα και βαρέθηκα
Bridge Race Parking Jam 3D Pokémon GO Happy Printer Nail Salon 3D Top Paid iPhone Games Minecraft Football Manager 2021 Mobile Monopoly
Είναι εθιστικό, αλλά είναι πραγματικά ενοχλητικό που πρέπει να περιμένετε να εμφανιστεί το κουμπί επανάληψης μόλις πεθάνετε. Θα είναι πολύ καλύτερο απλώς να εμφανιστεί ξανά και να συνεχιστεί το παιχνίδι
Go Escape! Arcade abpc
Τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!