Post by warcountrindtiwoo on Feb 5, 2022 23:57:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Cow Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Cow Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar glitch qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Run Cow Run 2022 version ▞▞▞
Pis oyun deyil ☺
Asm
Əla
yaxşıdır
Oyun 5 ulduza layiqdir, lakin mən oynayarkən və ya oyunun əsas ekranında görünən axmaq reklamlara görə 3-ü qiymətləndirdim, mən pul ödəyib oyunu almağa hazıram, lakin reklamsız. Xahiş edirəm reklamları silin və ya çarə tapın. təşəkkürlər!
Daha çox sikkə lazımdır
Superbbbb əyləncəlidir, bu sevimli oyundur
Bədxah inəkdən güclüdür.. İnək sürətli qaça bilməz.. Deyəsən oyun kiçikdir.. Heç bir şey yoxdur.. Bu, oğlanın onu tez öldürməsinə səbəb olur.
Güc artımları bir növ bahalı tərəfdədir. Əgər fermer 5+ dalğasında sizi bıçaqlamağa çalışarsa, o, sizi tələyə salır və siz heç bir şəkildə tullanmaq mümkün olmadığı üçün nəyisə vurursunuz. Pooper üçün yaxşı vaxt itkisi
Run inək qaçışı mənim uşaqlığım və Favouret oyunudur
Bu oyunu bəyənirəm
Olduqca əyləncəli.
Run Cow Run Hərəkət jryh
Gözəl oyundu amma inək daha gözəl ola bilər
Run Cow Run Hərəkət jryh
Gedək
Sevimli kiçik oyun. Sürətli temp və heç bir reklam yoxdur. (Mən oflayn oynayıram) Əylənərkən məlumatlılığı artırmaq. Nə gözəl kombin. Heyvanlar gözəldir! Bütün həyatlar vacibdir! Ps Love the Bull o fermeri havaya qaldırır 😹👍🏻sevdiyim mini oyun.
Son yeniləməyə qədər oyundan həzz aldım. O, hamar qaçdı və məni əsrlər boyu əyləndirdi. Lakin son yeniləmədən sonra qrafika o qədər də yaxşı olmadığından bir müddət sonra özümü bir qədər pis hiss edirəm. O, 5 ulduza malikdir və bu düzəldildikdə yenidən olacaq
Havaya basmaq bizi aşağı salmalıdır. Məsafəli missiyalar daha yavaş artırılmalıdır. Mağazada sürüşmə səhvən klikləməklə bitməməlidir. Bundan başqa, qrafika super gözəldir, lakin musiqi dəyişməlidir
Daymnn axmaq oyun. İstifadə etmək lazım olanda həmişə oxu dəyişdirirlər. Oyuna nifrət edin
Oynamaq üçün yaxşı əyləncə
Çox yavaş düzəldin plz
Mən onu sevirəm, amma çox deyil
Run Cow Run Hərəkət jryh
Bu oyun yaxşıdır, lakin onu əldə etdikdən sonra bir neçə qaçışdan sonra darıxdırıcı və bezdirici oldu. Bu oyunla yaddaşımı və vaxtımı itirməzdim
çox gözəl
Birinci səviyyəni başa çatdırmaq bir qədər çətin olmasa da, bunu sevirəm - lütfən, birinci səviyyəni qısaltın. həmçinin, oğlu deyir ki, Cow Run Fish-i dəniz həyatını xilas edən bərabərləşdirin 🐟
Bu oyunda "əsəb pozğunluğu" var.
Mən onu həqiqətən sevirəm
Bunun təsirli qığılcımları var, lakin məyusluq səviyyəsi həmişə oradadır.
Antibiotiklərdən istifadə etmək çox çətindir, lakin antibiotikləri nə vaxt istifadə edəcəyinizi heç vaxt bilmirsiniz
Əla oyun, əla qrafika, çox əyləncə. Kaş ki, fermer qaçdığınız qədər tez gəlməsəydi, ona 4 ulduz verdiniz.
1942 Tiro clássico Arcade larz
Mən bu oyunu, xüsusən də qoz oyununu sevirəm
Yaxşı mənim uşaqlıq oyunum
Run Cow Run Hərəkət jryh
Hindistanın ən yaxşı oyunudur
Run Cow Run Hərəkət jryh
Bonus sikkələr əlavə edilmir. Bir az oynayandan sonra fərq etdim. Əla deyil. Tətbiqin açılması da yaş çəkir. Dev narahat görünmür. E-poçta cavab yoxdur
Run Cow Run Hərəkət jryh
Umm o qədər də pis deyil, amma fermerin çəngəli taxması məni əsəbiləşdirir
Mən bu proqramı bu gün aldım və onu sevirəm! Sevimli personajlar və əyləncəli əyləncə
Çətindir
Reklamlar həmişə mane olur və onları bağlamaq çətindir.
Oyun yaxşı oyun
Oyun sərin deyil
nc
Yaxşı amma pis deyil
Bu daha yaxşıdır
Çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
bunu xoşlayıram
Bu oyun dəhşətlidir
Bu oyunu sevirəm! xüsusilə dələ! amma yeni funksiyalar istərdim, bəlkə inək dərisini dəyişdirim? Yenə də əla oyundur!!⭐⭐⭐⭐⭐